בשר לשבת • אנטריקוט במרינדת שום

מירי זורגר No Comments on בשר לשבת • אנטריקוט במרינדת שום
17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

ערב שבת שלום ויש לנו מתכון חדש לכבוד שבת קודש.

אנטריקוט מוכר במרינדה ייחודית עם צבע וטעם שלא תוותרו עליה.

מצרכים

1 נתח אנטריקוט במשקל של כ 3 ק"ג.

למרינדה:

2 ראשי שום טריים טחונים, 3 כפות פפריקה אדומה, 1 כפית פלפל שחור גרוס טרי 3 בצלים קצוצים, 2 כוסות ציר בקר או עוף, 1 כוס יין לבן, מעט מלח, מעט שמן לטיגון.

אופן ההככנה

את מצרכי המרינדה יש לערבב היטב בקערה המתאימה לגודל הנתח. את הנתח יש להעביר אל המרינדה ולצפות אותו במרינדה מכל הכיוונים. לכסות בניילון נצמד ולהשהות לילה בקרור.

לחמם שמן בסיר מתאים ולטגן את הנתח מכל הכיוונים. להנמיך את האש ולבשל 3 שעות.

באם אין נוזלים יש להוסיף ציר בקר לפי הצורך.

לצנן ללילה ולפרוס, להגיש עם רוטב מהצלי ובתיאבון.



0 תגובות